Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - ​​​​​​​گروهی از محققان و پژوهشگران امنیتی دریافته‌اند که سه فیلترشکن یا وی‌پی‌ان معروف اطلاعات کاربران و موقعیت آنها را در صورت لزوم، افشا می‌کنند. 
یکی از راه‌هایی که کاربران برای دور زدن فیلترینگ و مسدودسازی برخی وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها در جهان می‌دانند، استفاده از فیلترشکن یا VPNهایی است که در فروشگاه‌های اینترنتی و آنلاین همچون پلی‌استور گوگل و اپ‌استور اپل وجود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلترشکن‌ها به کاربران اجازه می‌دهند تا بدون اینکه مشخص شود از چه کشوری به اینترنت وصل می شوند، به وب‌سایت، اپلیکیشن و پیام‌رسان مورد نظر خود دسترسی یابند و از اطلاعات آن استفاده کنند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، برخی از کشورها از جمله چین قوانین سختگیرانه‌ای برای شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های مختلف وضع کرده و به همین خاطر هم بسیاری از اپلیکیشن‌های معروف جهانی در این کشور مسدود و فیلتر هستند. اما این بدان معنا نیست که کسی در چین به آنها دسترسی ندارد، زیرا فیلترشکن و وی‌پی‌ان‌هایی توسعه و ارائه داده شده است که امکان وب‌گردی ناشناس را به کاربران اینگونه کشورها می‌دهد. اما به نظر می‌رسد نگرانی‌هایی مبنی‌ بر امنیت ضعیف و افشای اطلاعات محرمانه کاربران توسط این فیلترشکن ها وجود دارد.

طی سالهای اخیر، گروهی از محققان و پژوهشگران موسسه امنیتی VPN Mentor دریافته و اعلام کردند که سه فیلترشکن و وی‌پی‌ان معروف در جهان که میلیون‌ها کاربر از آنها استفاده می‌کنند، دچار ضعف‌های امنیتی هستند که اطلاعات کاربران از جمله مکان و موقعیت جغرافیایی اتصال به اینترنت، اطلاعات ذخیره‌شده در دستگاه الکترونیکی متصل و نتایج جست‌وجوهای آنها قابل دسترسی و ردیابی هستند. این مساله به عقیده کارشناسان امنیتی، نگرانی‌های جدی درباره استفاده از فیلترشکن‌ها ایجاد می‌کند، زیرا کاربران با گوش سپردن به  شعارهای این دسته از اپلیکیشن‌ها، با خیالی آسوده وب‌گردی کرده و بر این باور بوده‌اند که قابل ردیابی نیستند.

پائولوس ییبلو، یکی از محققان امنیتی و هکرهای سفید فعال در شرکت VPN Mentor، در این باره گفته است: سه وی‌پی‌ان شناسایی شده‌اند که آنچنان که به کاربرانشان قول می‌دادند، امن نبوده و در مواقعی نیز با پلیس فدرال آمریکا (FBI‌) همکاری‌هایی داشته‌اند تا برای مثال، مجرمان سایبری موردنظر را در ماساچوست آمریکا شناسایی و دستگیر کنند. این فیلترشکن‌ها، PureVPN و ZenMate و HotSpot Shield هستند.

طی سالهای گذشته با آزمایش‌های مختلفی که این محققان روی فیلترشکن‌های متعدد انجام دادند، به این نتیجه رسیدند که هر سه فیلترشکن و وی‌پی‌ان نام برده‌شده، اطلاعات و IP آدرس‌های کاربرانشان را افشا می‌کنند و در صورت لزوم، به قول‌های خود مبنی‌بر حفظ اطلاعات و عدم ردیابی آنها عمل نمی‌کنند و ممکن است با دولت‌ها و نهادهای امنیتی همکاری کنند. آنها خاطر نشان کردند که در میان این سه فیلترشکن، وضعیت امنیتی ZenMate نسبتا بهتر است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیلترشکن اپلیکیشن ها فیلترشکن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۰۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، مجموعه نمایشی- امنیتی «رخنه» اولین همکاری مشترک وزارت دفاع -سازمان حفاظت اطلاعات با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
این سریال برگرفته از خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در سازمان هوافضای وزارت دفاع و صنایع دفاعی و موشکی این وزارت خانه است.
این سریال در ۳۰ قسمت از تاریخ ۱۵ اردیبهشت از شبکه اول رسانه ملی پخش خواهد شد.

کد خبر 848906 برچسب‌ها ایران و اسرائیل موساد وزارت اطلاعات خبر ویژه فیلم و سریال ایرانی

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتا نسبت به شایعات انتخاباتی در خوزستان
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!