Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میلاد نوری، برنامه‌نویس و فعال استارت‌آپی، درباره وضعیت کسب‌وکار‌های ایرانی در شرایط تحریمی اخیر می‌گوید: در سال‌های اخیر تحریم‌های متعدد به‌صورت مستقیم برخی کسب‌وکار‌های ایرانی را هدف قرار داده‌اند و یکی از کاربرد‌های فیلترشکن‌ها و وی‌پی‌ان‌ها برای ایرانیان، دور زدن این تحریم‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

توضیحات دبیر شورای عالی فضای مجازی در خصوص طرح VPN قانونی

در طرح اخیر شورای عالی فضای مجازی برای اعطای وی‌پی‌ان‌های قانونی، تنها از گروه‌هایی مانند پزشکان، خبرنگاران، دانشگاهیان و حوزه علمیه نام برده شده و کسب‌وکار‌های اینترنتی در این دسته‌بندی لحاظ نشده‌اند. به نظر می‌رسد با آغاز اجرای این طرح، دسترسی اینترنتی بسیاری افراد و استارت‌آپ‌ها با اختلالات جدی روبه‌رو شود.

بحث وی‌پی‌ان قانونی یک دهه پس از مطرح شدن به اجرا نزدیک شده و در مرحله اول گروه‌هایی برای اولویت دریافت این مسیر دسترسی آزادانه به اینترنت مدنظر قرار گرفته‌اند، اما در این میان نامی از کسب‌وکار‌ها در لیست‌های اولیه دیده نمی‌شود.

خبرنگاران، پزشکان، دانشگاهیان و حوزه‌های علمیه چهار اولویت اعلام شده از سوی دبیر شورای فضای مجازی برای دریافت وی‌پی‌ان قانونی هستند. سیاست‌های سختگیرانه فیلترینگ در داخل و تحریم‌های تکنولوژی از خارج تقریبا بسیاری از کسب‌وکار‌های اینترنتی را به استفاده از وی‌پی‌ان یا دیگر انواع فیلترشکن سوق داده است، اما به‌نظر می‌رسد نادیده گرفتن کسب‌وکار‌ها در مرحله اولیه ساماندهی وضعیت فیلترشکن‌ها بزرگترین چالش اجرای این طرح خواهد بود.

هرچند مسوولان در مورد وضعیت سایر وی‌پی‌ان‌ها و فیلترشکن‌ها صحبتی نکرده‌اند، اما پیش‌بینی می‌شود با اجرای طرح وی‌پی‌ان قانونی شاهد اختلال یا قطع کامل این سرویس‌ها در داخل کشور باشیم، از این رو به‌نظر می‌رسد مسوولان تلاش می‌کنند قبل از اجرای سختگیری جدید روی فیلترشکن‌ها، دسترسی قانونی برای گروه‌هایی که نیاز اصلی به فیلترشکن دارند، فراهم کنند.

تلاش جدید برای کنترل محتوا

ایران در میان ۱۰ کشوری است که فیلترشده‌ترین اینترنت را دارد. این جمله‌ای بود که رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در همایش آنلاین فضای مجازی پاک بیان کرد؛ فیروزآبادی با اشاره به اینکه این مرکز اعتقادی به رها کردن این فضا ندارد بحث سیاست‌های در نظر گرفته شده برای کنترل این فضا را پیش کشید و از اجرای طرح مدیریت وی‌پی‌ان در کشور خبر دارد.

این طرح قرار است با هدف مدیریت دسترسی طبقات مختلف به اینترنت اجرایی شود و طی آن وی‌پی‌ان‌های قانونی در دسترس گروه‌هایی مانند خبرنگاران، پزشکان و دانشگاهیان قرار گیرد. اما مساله آن است که چرا در دسته‌بندی‌های مطرح شده اشاره‌ای به تسهیل دسترسی برای کسب‌وکار‌ها نشده است و در صورت از دسترس خارج شدن وی‌پی‌ان‌های فعلی، چگونه خیل گسترده افرادی مانند فعالان استارت‌آپی، کسب‌وکار‌های دیجیتال، برنامه‌نویسان و دیگر افرادی که برای انجام کار‌های خود نیازمند دسترسی به سایت‌های خارجی هستند، باید کارهایشان را پیش ببرند.

این درحالی است که اکنون بسیاری از سایت‌ها و پلت‌فرم‌های خارجی، دسترسی IP‌های ایرانی را بسته‌اند و امکان انجام پرداخت‌های اینترنتی و استفاده از ابزار‌های تخصصی موجود در چنین سایت‌هایی، جز با وی‌پی‌ان مقدور نیست.

اهمیت وی‌پی‌ان برای کاربران ایرانی

وی‌پی‌ان در واقع یک شبکه مجازی خصوصی است که به‌عنوان روشی برای اتصال به اینترنت که در آن امنیت و حریم شخصی کاربر حفظ می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش اطلاعات شخصی کاربر کدگذاری شده و از شبکه‌ای عبور داده می‌شود که برای یک هکر غیرقابل ردیابی است.

اما درحال‌حاضر که فیلتر همه جانبه‌ای هم از داخل کشور و هم از خارج، دسترسی کاربران را به بسیاری از سایت‌ها محدود کرده‌اند، وی‌پی‌ان برای ایرانیان معنا و کاربردی متفاوت یافته و به یکی از ضرورت‌ها برای برقراری بسیاری از ارتباطات اینترنتی تبدیل شده است. زمانی فیلترینگ تنها ابزاری برای محدود کردن دسترسی کاربران به محتوا‌های غیراخلاقی یا مخرب بود، اما در سال‌های اخیر بسیاری از سایت‌های آموزنده و کاربردی نیز به دلایل اعمال نظر‌های سلیقه‌ای فیلتر شده‌اند.

همین ضرورت در به‌کارگیری وی‌پی‌ان‌ها، باعث شده تا سایت‌های زیادی اقدام به فروش وی‌پی‌ان کنند. در اسفند ماه سال‌جاری، وزیر ارتباطات وی‌پی‌ان‌ها را ابزاری برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دانست و گفت که مسدود کردن آن‌ها ممکن نیست. همچنین با اشاره به فروش غیرقانونی وی‌پی‌ان‌ها گفته بود: «وضعیت طوری شده که وی‌پی‌ان به‌راحتی فروخته می‌شود و شماره حساب داخلی داده می‌شود و تراکنش‌ها هم مشخص است و ما هم گزارش می‌دهیم، اما برخوردی نمی‌شود. یک نظام ساماندهی شده در پشت فروش وی‌پی‌ان هست. ما اطلاع دادیم افرادی که اقدام به فروش فیلترشکن می‌کنند بنا بر همین فرآیند‌های پایش عادی مشخص هستند.»

کسب‌وکارها، دسته مغفول برای دریافت وی‌پی‌ان

یکی از ابهامات مهم اجرای طرح وی‌پی‌ان قانونی که در چند روز اخیر و پس از اظهارات دبیر شورای‌عالی فضای مجازی مطرح شده آن است که چرا در دسته‌بندی ارائه شده، کسب‌وکار‌ها جایی ندارند؟

بسیاری از تکنولوژی‌ها و ابزار‌های تخصصی مورد استفاده کسب‌وکار‌های ایرانی، توسط شرکت‌های خارجی ارائه می‌شود و دسترسی به بخش زیادی از این ابزار‌ها برای IP‌های ایران مسدود شده است. میلاد نوری، برنامه‌نویس و فعال استارت‌آپی، درباره وضعیت کسب‌وکار‌های ایرانی در شرایط تحریمی اخیر می‌گوید: در سال‌های اخیر تحریم‌های متعدد به‌صورت مستقیم برخی کسب‌وکار‌های ایرانی را هدف قرار داده‌اند و یکی از کاربرد‌های فیلترشکن‌ها و وی‌پی‌ان‌ها برای ایرانیان، دور زدن این تحریم‌ها است.

وی با تاکید بر اینکه ۱۰ سال است تحریم‌ها، به‌صورت گسترده کسب‌وکار‌ها را نشانه گرفته‌اند می‌افزاید: «برای مثال برنامه‌نویس‌ها و دیجیتال مارکتر‌ها برای دانلود و استفاده از ابزار‌های مناسب کسب‌وکارشان با پدیده‌ای به نام تحریم روبه‌رو هستند. اینترنت بدون فیلتر برای کسب‌وکار به معنی استفاده از اینترنت کمتر تحریم شده هم هست. درحال‌حاضر شاید این افراد از وی‌پی‌ان‌های مختلف استفاده کنند؛ اما زمانی که پورت‌های وی‌پی‌ان‌های غیرقانونی بسته شوند، کسب‌وکار‌ها هم دچار اختلال می‌شوند.»

نوری با بیان اینکه با وجود چنین شرایطی در فضای دسترسی اینترنتی کشور، صحبت درباره فیلترشکن قانونی یا غیرقانونی عجیب به‌نظر می‌رسد می‌گوید: درحال‌حاضر پهنای باند به قدری دچار اختلال شده است که یک سایت عادی خارجی بدون فیلتر هم به سختی باز می‌شود.» نوری معتقد است، درحال‌حاضر می‌توان گفت افزون بر دسته‌بندی‌های نام برده شده، تمام کسب‌وکار‌ها به اینترنت بدون فیلتر نیاز اساسی دارند.

بسیاری از کسب‌وکار‌های حوزه دیجیتال، برای تعامل با شرکت‌های همکار در خارج از کشور، نیاز اساسی به ارتباط بدون فیلتر و آزاد دارند. آزاد بهرامی، هم‌بنیان‌گذار نوین‌هاب با اشاره به ماهیت فعالیتشان و ارتباط مستقیم آن‌ها با انواع شبکه‌های اجتماعی می‌گوید: «با توجه به اینکه کار ما در ارتباط مستقیم با شبکه‌های اجتماعی است که بعضا تعدادی از آن‌ها فیلتر است، ما به‌صورت دائم از فیلترشکن استفاده می‌کنیم و برای کسب‌وکار ما بسیار لازم است.»

او معتقد است که این موضوع به قدری چالش‌برانگیز است که به سختی می‌توان راجع‌به آن نظر داد. وی تاکید می‌کند: «ارائه چنین گروه‌بندی‌هایی، امری کاملا نامعقول است و مشخص است که تفکری پشت آن وجود ندارد؛ زیرا برای هر دسته شغلی، چه یک توسعه‌دهنده باشد یا وکیل و خبرنگار استفاده از اینترنت بدون فیلتر از واجبات آن کار به حساب می‌آید.»

ناصر غانم‌زاده، از فعالان اکوسیستم استارت‌آپی کشور نیز با اشاره به اینکه اعمال چنین محدودیت‌هایی کسب‌وکار‌ها را با مشکلات زیادی مواجه خواهد کرد می‌گوید: ارائه وی‌پی‌ان‌های قانونی، عادلانه نیست و باید در دسته‌بندی طرح مذکور دقت بیشتری لحاظ شود. در نهایت آن‌ها مجبور می‌شوند که کسب‌وکار‌ها را در این دسته‌بندی قرار بدهند. وی می‌گوید: اجرای چنین طرح‌هایی چندان توجیه منطقی ندارد. وی تاکید می‌کند: به‌نظر می‌رسد این کار در راستای تهیه یک وایت‌لیست باشد و این موضوع بسیار ناعادلانه است.»

غانم‌زاده با تصریح اینکه این کار به نفع کشور و مردم نیست می‌افزاید: «دغدغه اصلی من نبود کسب‌وکار‌ها در این لیست نیست؛ چرا که کسب‌وکار‌ها در صورت نیاز با رایزنی‌های مختلف می‌توانند این وی‌پی‌ان‌ها را دریافت کنند. اما اتفاق اصلی این است که تنها تعداد محدودی به اینترنت بدون فیلتر دسترسی خواهند داشت و بقیه مردم از آن محروم خواهند شد. در نتیجه در حق بسیاری از مردم ظلم خواهد شد.»

وی در ادامه می‌گوید: «فرض کنید که کسب‌وکار‌ها را هم اضافه کردند، تکلیف افرادی که قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید دارند و نیاز به سرچ کردن و استفاده از ابزار‌های مختلف دارند، چه می‌شود؟» این فعال استارت‌آپی معتقد است اثر جانبی فیلتر کردن بسیار زیاد است. او با یادآوری فیلتر تلگرام توضیح داد: «زمانی که این شبکه اجتماعی را فیلتر کردند، به‌خاطر اینکه بیشتر مردم از آن استفاده می‌کردند مجبور به استفاده از فیلترشکن‌های نامعتبر و رایگان شدند که منجر به نصب بدافزار روی دستگاه‌های کاربران شد. این کار خسارت زیادی به مردم وارد کرد.»

احیای یک طرح ناموفق؟

موضوع وی‌پی‌ان قانونی بحث جدیدی نبوده و پیش‌تر در زمان‌های مختلفی از سوی مسوولان مختلف مطرح شد، اما به دلایل مختلف از جمله عدم تمایل شرکت‌ها و مشکلات اقتصادی به نتیجه نرسید، حال به‌نظر می‌رسد مسوولان مجددا قصد دارند این طرح را به جریان انداخته و اقدام به محدودتر کردن فضای اینترنت کنند.

این طرح پیش‌تر در سال ۱۳۹۱ از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح شده بود. در آن زمان مهدی اخوان بهابادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی در دولت محمود احمدی‌نژاد، درباره واگذاری خدمات وی‌پی‌ان قانونی گفته بود: «شرکت ارتباطات زیرساخت با همکاری برخی دستگاه‌های حاکمیتی مشغول تدوین طرح واگذاری خدمات وی‌پی‌ان قانونی به کاربران حقیقی است و شرکت ارتباطات زیرساخت باید به ما اعلام کند که به چه نحو امکان ارائه این خدمات وجود خواهد داشت.»

پس از آن در سال ۱۳۹۲ موضوع وی‌پی‌ان‌های قانونی یا بومی بار دیگر مطرح شد، این بار برای دور‌زدن تحریم‌ها که با توجه به سایت‌های تحریمی که خدمات را به آی‌پی‌های ایران ارائه نمی‌دادند، اقداماتی انجام شود. در آن زمان معاون وزیر ارتباطات اعلام کرده بود: «هدف از اجرای این طرح آن است که به نحوی برنامه‌ریزی صورت بگیرد تا اقشار مختلف مردم که با توجه به شرایط شغلی و اجتماعی‌شان، نیازمندی‌هایی برای دسترسی به اینترنت بدون فیلتر دارند بتوانند از این دسترسی استفاده کنند. برای مثال طبق این طرح استادان دانشگاهی، پزشکان، خبرنگاران و اقشار مختلف جامعه می‌توانند دسترسی‌های خاص خودشان را به اینترنت داشته باشند و دسترسی آن‌ها با یک کودک یا نوجوان متفاوت باشد.»

در فروردین سال‌جاری هم جواد جاوید نیا، سرپرست وقت معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور در گفتگو با خبرگزاری دولت توضیح داد که اگر اعضای حاضر در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه براساس برنامه و قانون در جلسات آن شرکت کنند تصویب ضوابط اپراتور رسمی وی‌پی‌ان با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

آن‌طور که جاوید‌نیا اعلام کرده بود تعیین ضوابط اپراتور رسمی وی‌پی‌ان به‌دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضای کمیته فیلترینگ تا کنون به تعویق افتاده است. به گفته او ارائه وی‌پی‌ان قانونی دارای دو بعد ضوابط قانونی و مسائل فنی است و تدوین ضوابط آن در صلاحیت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانه‌ای است.

منبع: دنیای اقتصاد

انتهای پیام/

انتشار این خبر دلیل بر تایید محتوای آن نبوده و صرفا از دنیای اقتصاد بازنشر شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلترشکن ها فیلترشکن جدید فیلترشکن قانونی فضای مجازی شورای عالی فضای مجازی کسب وکار های ایرانی پی ان های قانونی اینترنت بدون فیلتر پی ان قانونی کسب وکار ها کسب وکار ها نظر می رسد فیلترشکن ها درحال حاضر پی ان ها دبیر شورای استارت آپی دسته بندی گروه هایی تحریم ها ابزار ها گروه ها مطرح شد سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۵۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم یدکی رنو

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، لوازم یدکی رنو اصلی و اورجینال را می‌توانید از نمایندگی‌های فروش قطعات رنو خریداری کنید. کمپانی خودروسازی فرانسوی چند ملیتی رنو با تاریخی بلند در این حرفه در دومین دهه قرن بیست و یکم میلادی خودروهایی با طراحی جدید و مدرن را تولید کرد. این خودروها با ویژگی‌های خاص خود و کیفیت بالا و قیمت مناسب توانستند طرفداران زیادی را در بازارهای جهانی پیدا کنند. لویی رنو بنیان‌گذار شرکت رنو می‌باشد که اولین خودرو او در سال ۱۸۹۸ با نام تیپ ای ساخته شد.

در سال ۱۸۹۹ به طور رسمی برند رنو توسط لویی و دو برادر دیگرش به نام رنو فررس با یک سرمایه کوچک بنا نهاده شد. شرکت پارس خودرو این ماشین‌ها را وارد ایران کرد و به فروش رساند. رنو یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خودرو در جهان است که مشهور به خطوط تولید خودروهای اقتصادی و خودروهای خانوادگی است. این شرکت همچنین در زمینه‌های دیگری همچون موتورهای موشکی و تولید و توزیع قطعات خودرو و لوازم جانبی نیز فعالیت می‌کنند. در سال ۱۹۱۹ اولین خودرو clio , meganeرنو با ماشین‌های محبوبی مانند چهارچرخ جهان را تولید کرد و در جنگ جهانی اول خودروهای نظامی ارتش فرانسه را ساخت. در سال ۱۹۴۵ فرانسه رنو را ملی کرد و در سال ۱۹۹۹ این شرکت با نیسان ژاپنی ادغام شد. در سال ۲۰۲۲ بیش از ۲۰۰۰۰۰ ماشین هیبریدی و الکتریکی را به فروش رساند.

رنو ساندرو، رنو استپ وی، رنو ال ۹۰، رنو داستر، رنو تالیسمان، رنو سیمبل، رنو اسکالا و … از دسته محبوب و پرفروش‌ترین‌ها ایران هستند.

لوازم یدکی رنو شامل چه قطعاتی است؟

لوازم یدکی به قطعات یا تجهیزاتی هستند که برای تعمیر یا تعویض قسمت‌هایی از یک ماشین یا دستگاه یا وسیله دیگری لازم است. این قطعات ممکن است به دلایل مختلفی از جمله خرابی، ساییدگی، عدم کارایی یا نیاز به ارتقا تعویض شوند. این لوازم یدکی معمولاً توسط تولیدکنندگان اصلی خودروها یا تولیدکنندگان قطعات معتبر تولید می‌شوند و برای حفظ عملکرد و ایمنی ماشین یا دستگاه بسیار حائز اهمیت است.

برخی از این لوازم جانبی عبارتند از؛

فیلترها: شامل فیلتر روغن، فیلتر هوا، فیلتر سوخت و فیلتر کابین.

و سایر قطعات مرتبط با ترمز.ABS ترمزها: شامل دیسک و صفحه ترمز، سیلندرها، کالیپرها، سیستم

لامپ‌ها: از جمله لامپ‌های جلو، عقب، راهنما، ترمز و روشنایی داخلی.

قطعات بدنه: شامل درب‌ها، چراغ‌ها، آینه‌ها، رادیاتور، بامپر و قطعات دیگر برای تعمیر و جایگزینی بخش‌های بدنه خودرو است.

قطعات سیستم برف‌پاک‌کن: شامل تجهیزات برف‌پاک‌کن، برس برف‌پاک‌کن، موتور برف‌پاک‌کن و قطعات مربوط به سیستم برف‌پاک‌کن می‌باشد.

باتری: باتری خودرو برای اجرای سیستم‌های الکتریکی و روشنایی لازم است.

لاستیک‌ها: لاستیک‌های متناسب با سایز و نوع خودرو.

روغن موتور: روغن موتور با کیفیت مناسب یرای رانندگی بهتر و حفظ طول عمر موتور.

قطعات تعلیق: کمک‌های فنری، آمورتیسورها و قطعات دیگر سیستم تعلیق.

قطعات الکتریکی: ژنراتور، استارتر، کابل‌های برق و سایر قطعات الکتریکی.

سیستم تهویه و گرمایش: بخاری، کمپرسور هوا و قطعات دیگر از این دست.

قطعات کارواش: ترمز کارواش، پنل‌های بدنه، آینه‌ها، وایپرها و سایر قطعات مربوط به تمیزکاری و نگهداری خودرو.

لوازم یدکی رنو برای انواع خودروها

در طول سال‌ها رنو به عنوان یک نوآور در صنعت خودروسازی شناخته شده است. در این ماشین‌ها معمولاً از فناوری‌های پیشرو مانند موتورهای سوپرشارژ و هیبریدی استفاده می‌کنند. همچنین رنو با توجه به محیط زیست و پایداری به تولید خودروهای با مصرف سوخت کم و انتشار کمتر گازهای گلخانه‌ای توجه ویژه‌ای را دارد. اینتلاش‌ها باعث شده که رنو به عنوان یکی از پیشروان در زمینه خودروهای الکتریکی و سبز شناخته شود.

با ارائه مدل‌های متنوع و متناسب به نیازهای مختلف جایگاه خود را در بازار تثبیت نموده و توجه مشتریان را جلب کرده است. این خودروها رنج گسترده‌ای از مدل‌ها را داراست از ماشین‌ای شهری کوچک تا خودروهای بزرگ مانند:

یک خودروی شهری کوچک با طراحی جذاب و کارایی بالا به عنوان یکی از پرفروش‌ترین‌های رنو.Renault Clioرنو کلیو

خودرو خانوادگی متوسط با انواع نسخه‌های سدان، هاچ بک و استیشن ورژن. طراحی زیبا با امکاناتRenault Meganeرنو مگان

کوچک با طراحی جذاب و فضای داخلی راحت برای شهری‌ها و مسافت‌های کوتاه.SUV) : یک Renault Captureرنو کپچر

متوسط با طراحی خارجی زیبا و فضای داخلی مدرن و راحت. این خودرو برای مسافت‌هایSUV) : یک Renault Kadjarرنو کادجار

خودروهای بزرگ‌تر مانند کولیوس و خودروهای الکتریکی SUV این‌ها فقط چند نمونه از رنوها بودند. شرکت همچنین خطوط تولید دیگری مثل همچون رنو زوئی را نیز داراست.

لوازم یدکی رنو اصلی و با کیفیت

اگر قطعات با مواد اولیه با کیفیت ساخته شوند عمر و دوام طولانی آن‌ها تضمین شده است. بر هر کدام از لوازم جانبی آزمایش‌های انجام می‌شود که آن قطعه استانداردهای متناسب را در زمینه‌های ابعاد، محدودیت‌های کشش‌پذیری و شکست‌پذیری و مقاومت در برابر ضربه و آثار دما را داشته باشد.

برای تشخیص فیک یا اصل بودن لوازم مصرفی می‌توان روش‌هایی را به کار برد. مثلاً: شرکت خوروسازی رنو از سال ۲۰۰۲ به بعد برای مقابله با قطعات جانبی تقلبی و غیراصل از برچسب‌های اطمینان بر روی محصولات خود استفاده می‌کند. یکی از شاخصه‌ای مهم این برچسب کد پیگیری قطعه است. این کد به منظور شناسایی فروشنده قطعه و کشور سازنده آن روی کالا قرار می‌گیرد. برای اطمینان بیشتر از سال ۲۰۱۱ به بعد نیز بارکد شناسایی برای امکان کنترل لوازم در انبار هم به کالا افزوده شده است.

توجه به آلیاژ به کار برده شده در محصول و نوع ساخت آن نیز روشی برای تشخیص اورجینال یا تقلبی بودن لوازم یدکی رنو می‌باشد. در انتخاب و خرید لوازم یدکی رنو برای شما که مالکان خودروهای برند رنو هستید دقت کردن و خرید لوازم اصل اهمیت ویژه‌ای دارد. چون که خرید و قیمت قطعات یدکی رنو می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر تعمیر و نگهداری خودروی شما داشته باشد. هر کدام از لوازم یدکی ماشین عمر مفیدی را دارند یا اینکه ممکن است بر اثر علائم دیگر خراب و نیازمند به تعویض شوند.

زمان تعویض بعضی از قطعات یدکی رنو

کیت تسمه تایم: زمان تعویض کیت تسمه تایم رنو شما هر ۶۰ هزار کیلومتر است که در صورتی که به کیلومتر ۶۰ هزار نرسیدید اما ۴ سال است که از زمان تعویض تسمه تایم خودرو شما می‌گذرد نیز باید درخواست تعمیر رنو را ثبت کنید تا در اولین فرصت نسبت به تعویض کیت تسمه تایم شما اقدام شود.

فیلتر موتور: به صورت معمول و در شرایط عادی هر ۸ هزار کیلومتر یا یک سال انجام می‌شود و روغن و فیلتر موتور تعویض می‌شوند.

روغن گیربکس: به بیان کارشناسان فنی تعمیرگاه تخصصی رنو، زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک هر ۱۰۰ هزار تا ۱۵۰ هزار کیلومتر است.

شمع خودرو: به طور کلی، زمان حدودی برای تعویض شمع اکثر خودروهای رنو روی ۵۰۰۰۰ کیلومتر تخمین زده شده‌است. این کیلومتر بیان می‌کند که به احتمال زیاد، شمع خودروی شما آسیب دیده و باید تعویض شود. افراد متخصص در این زمینه معمولاً معتقدند که فیلتر هوای رنو باید بعد از هر ۷۰۰۰ یا ۱۰۰۰۰ هزار کیلومتر تعویض شود.

البته استثنائاتی در این زمینه وجود دارد. به طور مثال اگر در شهرهای آلوده زندگی می‌کنید که هوا به شدت کثیف بوده و میزان آلاینده‌ها در هوا زیاد است باید فیلتر اتومبیل خود را به طور مرتب تعویض کنید.

سرسیلندر: توجه داشته باشید که عمر مفید سرسیلندر رنو، معادل پنج سال است. یعنی پس از گذشت این زمان، سرسیلندر خودروی شما باید تعویض گردد. از آنجایی که سرسیلندر به طور کامل با سیلندرها در ارتباط است، با بروز اختلال در عملکرد سیلندر، سرسیلندر نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد..

استفاده از قطعه یا قطعات اصلی برای ماشین بسیار مهم است زیرا که اگر از قطعه تقلبی استفاده شود خسارات مالی و جانی زیادی را فراهم می‌آورد. اگر از لوازم یدکی رنو غیر اصل و فیک استفاده کنید ممکن است که هم قطعات دیگر ماشین صدمه ببینند هم اینکه باعث کم شدن طول عمر ماشین می‌شوید و مخارج تعمیر سرسام آوری را نیز یه همراه دارد.

خرید لوازم یدکی رنو با بهترین قیمت

برای خرید لوازم یدکی اصلی و اورجینال رنو می‌توانید با جستجو در اینترنت قطعات جانبی مورد نیاز خود را راحت و سریع از فروشگاه رنو صفری با بهترین و مقرون به‌صرفه ترین قیمت‌ها انتخاب و خریداری فرمایید. ما سعی بر این داریم که لوازم یدکی رنو اصل را برای بهبود و کارایی بیشتر ماشین شما در اختیارتان قرار دهیم تا شما با خیالی آسوده بتوانید با آسان‌ترین روش ممکن خرید خود را انجام دهید.

جمع بندی

هنگامی که زمان تعویض قطعات ماشینتان فرا می‌رسد حتماً از فروشگاه و نمایندگی‌های معتبر لوازم مورد نیاز خود را تهیه کنید. چرا که استفاده از لوازم یدکی رنو تقلبی و فیک آسیب‌های زیادی را به خودرو شما وارد می‌کند. مثلاً ممکن است که باعث خرابی قطعات دیگری شود یا این که مجبور به تعویض زود به زود آن قطعه شوید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6094082

دیگر خبرها

  • پیروزی استقلال آبی پوشان ملاثانی در فوتبال دسته اول
  • مصاف نماینده فوتسال قم و هرمزگان در لیگ دسته یک
  • روسیه کنترل کامل یک روستا در «دونتسک» را به دست گرفت
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • لوازم یدکی رنو
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • دیلانچیان: شانس کسب دو سهمیه المپیک را برای اولین بار داریم/ یاوری در دسته‌بندی نمایندگان شنای ایران نیست
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم