Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه‌هایی با عنوان وی‌پی‌ان امنیت کاربران را به شدت در معرض خطر قرار داده و فرصت مناسبی در اختیار هکرها می‌گذارد.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تک‌چرچ، تحقیقات جامعی از سوی شرکت‌های صاحب‌نام در حوزه امنیت شبکه نشان می‌دهد اپلیکیشن‌های با عنوان وی‌پی‌ان (VPN) و اد بلاکر (ad-blocker) که هم‌اکنون به‌طور گسترده‌ای در انواع فروشگاه‌های مجازی و سایت‌های اینترنتی وجود دارد به‌طور فزاینده‌ای ایمنی دستگاه‌های مختلف را پایین آورده و شرایط را برای نفوذ هکرها به‌سادگی فراهم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون شک مهم‌ترین دغدغه همه کاربران تلفن همراه، تبلت، رایانه و سایر دستگاه‌های هوشمند، حفظ حریم خصوصی و تأمین امنیت سایبری در سراسر وب است. به‌طورکلی همه شرکت‌های فناوری تلاش می‌کنند تا این مهم را به کامل‌ترین شکل ممکن محقق سازند ولی در این میان برخی از برنامه نویسان با تولید اپلیکیشن‌های مخرب و با سوءاستفاده از نیاز مردم اطلاعات شخصی کاربران را به سرقت می‌برند.

وی‌پی‌ان‌ها و اد بلاکرها در دستگاه‌های هوشمند میلیون‌ها کاربر نصب است و کاربر به‌محض اتصال به این برنامه‌ها عملاً کلید ورود به حریم شخصی و داده‌های موجود درگوشی در اختیار سرورهای نامعلوم در کشورهای بیگانه قرار می‌گیرد. این نرم‌افزارها به‌طور گسترده‌ای در همه محل‌های خرید و دانلود برنامه‌های رایانه‌ای وجود دارند.

به‌عنوان‌مثال گوگل به‌تازگی اعلام کرده است 20 عدد از وی‌پی‌ان‌ها و اد بلاکرهای غیرمطمئن را مسدودسازی و از فروشگاه مجازی خود حذف کرده است. گزارش‌های مردمی نشان می‌دهد این برنامه‌ها علاوه بر عملکرد ضعیف در ارائه خدمات، شرایط نفوذ هکرها را نیز به‌سادگی فراهم می‌کنند.

علاوه بر گوگل، اپل نیز تلاش برای شناسایی وی‌پی‌ان‌های آسیب‌زننده را آغاز کرده و از کاربران سیستم‌عامل iOS خواسته است تا حد ممکن از این اپلیکیشن‌ها استفاده نکنند. به نظر می‌رسد این دسته از نرم‌افزارها به‌جای کمک به کاربر برای رسیدن به محتوای موردنظر خود تنها او را در معرض خطر قرار می‌دهد.

انتهای پیام/4144/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: امنیت شبکه حریم شخصی اپلیکیشن های مخرب اپلیکیشن ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون

ظاهرا تیک‌تاک در تلاش است تا کمیسیون اپ استور اپل را با هدایت برخی از کاربران به خرید ارز مجازی خود از طریق یک وب‌سایت خارجی به جای خرید درون‌برنامه‌ای، دور بزند. این اقدام می‌تواند به‌عنوان یک تاکتیک هوشمندانه برای کاهش هزینه‌ها تلقی شود، اما در عین حال ممکن است با قوانین اپ استور در تضاد باشد. درصورت اقدام اپل، ممکن است تیک‌تاک از اپ استور حذف شود.

به طور معمول، کاربران تیک‌تاک برای خرید سکه از خرید درون‌برنامه‌ای استفاده می‌کنند که نیازمند پرداخت کمیسیون ۳۰ درصدی به اپل است. با این حال، اکنون برخی از کاربران گزارش داده‌اند که با یک لینک به وب‌سایت خاصی هدایت می‌شوند و می‌توانند بدون پرداخت هزینه‌های خدمات درون‌برنامه‌ای، سکه‌ها را مستقیماً خریداری کنند.

کاربران، سکه‌های خریداری‌شده را برای حمایت از تولید‌کننده‌ی محتوای محبوب خود به او اهدا می‌کنند. کاربران از طریق لینک جدید می‌توانند سکه‌ها را در بسته‌های ۷۰ تا ۱۷٬۵۰۰ عدد خریداری کنند یا حتی مقدار سفارشی (بالاتر) را وارد کنند، درحالی که در حالت خرید درون برنامه‌ای فقط بسته‌های سکه از ۲۰ تا ۱۶٬۵۰۰ عدد ارائه می‌شود.

وب‌سایت به کاربران یادآوری می‌کند که به علت کمتر بودن هزینه‌ی خدمات، با خرید مستقیم از تیک‌تاک می‌توانند حدود ۲۵ درصد صرفه‌جویی داشته باشند. این ویژگی ممکن است از دید بیشتر کاربران پنهان باشد، چه به دلیل طراحی یا به این دلیل که فقط برای گروه‌های خاصی (مانند آزمایش‌کنندگان یا خریداران بزرگ) نمایش داده می‌شود.

تیک‌تاک و اپل هنوز به صورت رسمی به این گزارش واکنش نشان نداده‌اند. اگر تیک‌تاک واقعاً به کاربران اجازه می‌دهد تا بدون استفاده از خرید‌های درون‌برنامه‌ای سکه‌ها را خریداری کنند، این امر نقض قوانین اپ استور اپل خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟